Tapas

Tapasmenuer og pølsebord til fest, tapas og reception

FOR BESTILLING: (+45) 33 12 29 02
(der tages ikke imod bestillinger over mail)


MENU

Lille Jens

Tapasmenu til den lille fest, tapas eller reception.

Fire forskellige slags af vores hjemmelavede røgvarer, såsom pølser og skinke.
En økologisk ost, afstemt til kødet.
En af vores tre forskellige patéer m. surt.
Forslag til tilbehør: Groft brød eller kiks

Pris pr. person:
kr. 110,-

Minimum 10 personer.

 

 

Kultorvstapas

Tapasmenu til den mellemstore fest, tapas eller reception.

Seks forskellige slags af vores hjemmelavede røgvarer, såsom pølser og skinke.
To økologiske oste, afstemt til kødet.
En af vores tre forskellige patéer m. surt.
Hertil kiks.
Forslag til tilbehør: Groft brød

Pris pr. person:
kr. 149,-

Minimum 10 personer.

 

Grand Cru

Tapasmenu til den store fest, tapas eller reception.

Otte forskellige slags af vores hjemmelavede røgvarer, såsom pølser og skinke.
Tre økologiske oste, afstemt til kødet.
To af vores tre forskellige patéer m. surt.
Hertil brød, kiks og grønt.
Forslag til tilbehør: Oliven og tapenade.

Pris pr. person:
kr. 189,-

Minimum 10 personer.

 

Dronningetapas

Tapasmenu til den prangende fest, tapas eller reception.

I november 2014, serverede vi en anderledes tapas for 450 gæster, heriblandt selveste
Hendes Majestæt Dronning Margrethe II og H.K.H. Prins Henrik - deraf navnet.

I anledningen af Den Kongelige Livgardses åbningskoncert i Stærekassen, stod menuen på en dansk tapasanretning. Det var så stor en succes, at vi nu leverer selvsamme tapasmenu til din fest eller reception.

Menuen består af:

Sildefilet Marineret i Økologisk Sjællandsk Dild Snaps
Danske Økologiske Perlekartofler, Krydderurter & Kultorvsskinke
Kultorvets Marinerede Lammefilet m/ Persille & Løg
Økologisk Oxe Tartar, Rørt m/ Fynsk Æblebrændevin
Økologisk Flæskestegs Tårn, Kronet m/ Rødløgskompot
Midsommerost fra Thise og Livgardens Portvinssky

Pris pr. person:
kr. 210,-

Minimum 10 personer.

 

Det har været vigtigt for os at finde en opskrift, som udtrykker bydelens og Slagterens samhørighed med Den Kongelige Livgarde på Rosenborg.

Således er der i hver en bid lidt København, lidt Danmark og lidt Kongelig Livgarde, og alle ingredienserne er naturligvis danske og økologiske - med Den Kongelige Livgardes portvin i skyen, som den eneste undtagelse.

Menuen leveres på fade eller på en lille trætallerken, så hver gæst har sin egen anretning.

Se evt. billeder af menuen og arrangementet her.


FOR BESTILLING:
tlf.nr.: (+45) 33 12 29 02

ELLER SPØRGSMÅL:
e-mail: slagter@kultorvet.dk

Der tages ikke imod bestillinger over mail.


Vi har også:  Smørrebrød · Buffet · Grill · Middagsmad