Middagsmad
Benyt vores serveringsforslag eller brug din egen fantasi.
FOR BESTILLING: (+45) 33 12 29 02
(der tages ikke imod bestillinger over mail)
Middagsmad
Boller i Karry
lavet af økologisk kalv- og flæsk, suppe, mælk, løg, æbler, havregryn, mel, karry, salt og peber.
Serveringsforslag: Ris og mangochutney.
Ungarsk Gullasch
med økologisk oksekød, gulerødder, fløde, hvidløg, spidskommen, ungarsk paprika, salt og peber.
Serveringsforslag: Kartoffelmos, kålpølse og kålsalat.
Bøf Stroganoff
med økologisk okseinderlår, bacon, champingnon, løg, tomatpuré, oksefond, paprika, salt og peber.
Serveringsforslag: Kartoffelmos og krydret pølse.
Hjerter i Flødesauce
med økologisk svine- eller lammehjerte, fløde, champignon, løg, paprika, salt og peber.
Serveringsforslag: Kogte kartofler med frisk persille.
Høns i Asparges
med økologisk kyllingekød, kyllingefond, asparges, mælk, smør, salt og peber.
Serveringsforslag: Tarteletter.
Høns i Peberrodssauce
med økologisk kyllingekød, hønsefond, fløde, peberrod, mel, salt og peber.
Serveringsforslag: Tarteletter.
Kylling i Karry
med økologisk kylling, karry, mælk, mel, kyllingefond, salt og peber.
Serveringsforslag: Ris eller nudler, koriander og frisk chili.
Kultorvsgryde
med økologisk svinefilet, mælk, champignon, bacon, løg, paprika, salt og peber.
Serveringsforslag: Ris eller nudler, koriander og frisk chili.
///
Middagsretterne er pakket på frost og kan variere fra dag til dag.
Skal opbevares ved -18°
Pris pr. ret, uanset hvilken:
kr. 69.00
FOR BESTILLING:
tlf.nr.: (+45) 33 12 29 02
ELLER SPØRGSMÅL:
e-mail: slagter@kultorvet.dk
Der tages ikke imod bestillinger over mail.
Vi har også: Smørrebrød · Tapas · Buffet · Grill