Slagterens buffeter

Tapasmenuer og pølsebord til fest, tapas og reception

FOR BESTILLING: (+45) 33 12 29 02
(der tages ikke imod bestillinger over mail)


Herrebuffet

Mere kød og mindre grønt til den ultimative herremiddag.

Flæskesvær
Hjemmelavede svær fra svin.

Ølpølser
Hjemmelavede, røgede chilipølser.

Hvidløgsbrød
Rustikt brød med ekstra meget hvidløg.

//

Røde Bøffer
Store, saftige bøffer af det møreste økologiske oxekød - lige klar til grillen.

Grillpølser
To af vores bedste og krydrede grillpølser.

Spareribs
Barbecuemarinede ribben fra svin, forstegte og klar til grillen.

Herrefritter
Grove og letkrydrede kartoffelbåde med sprød baconknas.

Sovs
Rigeligt med rødvinssauce og bearnaisesovs.

//

Æblekage
Gammeldags æblekage, som mor lavede den.

 

Til buffeten kræves en ovn eller grill til kødet.
Resten er klar til servering ved levering.

Pris ved min. 15 kuverter:
kr. 300,00 pr. person

 

Damebuffet

En flot og farverig buffet, med et væld af de bedste og økologiske råvarer.

Vitello Tonnato
Tyndt skåret kalvekød med en cremet tunsauce.

Lakseroulade
Hvedetortillas fyldt med laks, spinat og flødeost.

Grøntsagsstænger
Udskårne gulerødder, agurker og selleri, hertil ærtepuré og hummus.

//

Timianstegt Kylling
Kyllingefilet med linser, edamamebønner og snackpeber.

Spinatsalat med lam
Sprød babyspinat og frisésalat med møre og saftige lammestrimler.

Kartoffelgratin
Bagt mos, gratineret med Comté og toppet med friske krydderurter.

Citrussalat
Grov salat med radiser og citrusfrugter.

Rucolasalat
med rucola, fennikel, brøndkarse og pære.

//

Dessertbord
Et væld af kage, chokolade og frisk udskåret frugt.

 

Til buffeten kræves der ikke en ovn.
Alt er klar til servering ved levering.

Pris ved min. 15 kuverter:
kr. 300,00 pr. person

 

Italiensk Buffet

Her er Italiens mange specialiteter i hovedsædet og er et hit til enhver lejlighed.

Saltimbocca af Limousinekalv
med parmaskinke og salvie serveret i kraftig marsala grace.

Okseruller à la salsa di pomodoro
med pecorino, pancetta, hvidløg og basilikum i tomatsauce.

Citrusbagt hel laks
med salsa verde serveret med soltørrede tomater og oliven.

Grillet Aristakyllingebryst
med rosmarin, balsamico, kraftig tomatsauce og tørrede svampe.

Sort tagliatelle
med limemarinerede friske kammuslinger og artiskokker.

Gnocchi al gorgonzola
med spinat og ristede valnødder vendt i en cremet gorgonzolasauce.

Italiensk sauce
Artiskokpuré og oliventapenade.

Verdure Grigliate
af grillede grøntsager heraf peberfrugter, courgette, aubergine og pinjekerner.

//

Cinque Formaggi
Burrata, Parmigiano reggiano, Trøffelpecorino, Tallegio, Gorgonzola.

Torta al Mocca
En tung og mørk chokoladekage med mocca og frisk udskåret frugt.

 

Til buffeten kræves der ikke en ovn.
Alt er klar til servering ved levering.

Pris ved min. 20 kuverter:
kr. 350,00 pr. person

 

Kultorvsbuffet

125 års erfaring kogt ned i nogle af de absolut bedste slagterretter.

Kultorvsskinke
2 år tørhængt skinke med mangosalat og ristede pinjekerner.

Marinerede mozzarellatern
Pestovendt mozzarella med soltørrede tomater og rucola.

//

Madagaskarstegt oksemørbrad
Mørbrad med rødløgsmarmelade og pebersauce.

Porterstegt kamfilet fra Økologisk frilandsgris
Filet stegt i økoPorter-øl med timian og bacon.

Marineret lammefilet
Langtidsovnbagt lam med grillet citron og frisk rosmarin.

Bagte rodfrugter
Bagt i kryddersmør og hvidvin.

Dijonkartofler
Små kartofler vendt i dijoncreme med rødløg og purløg.

Agurk- og grapesalat
Med rød chili og hjertesalat.

//

Kraftig chokoladekage
med udskåret frisk frugt

Tallegio
med syltede valnødder

 

Til buffeten kræves der ikke en ovn.
Alt er klar til servering ved levering.

Pris ved min. 20 kuverter:
kr. 300,00 pr. person

 

Sommerbuffet

En indbydende og frisk buffet, fyldt med solskin og sommermad.

Pestobagt Lakseside
Med semidried tomater og grillet citron.

Chilistegte kæmperejer
Med hvidløg og persillepesto.

Marineret grøntsagscarpaccio
Hvid balsamico, kapers, frisk mynte og citronsaft.

//

Chianti-braiseret kylling
Rødvinsbraiseret kyllingebrystfilet med grillet grønt.

Saltimbocca af Limousinekalv
Med parmaskinke og salvie serveret i kraftig marsala grace.

Farseret culottesteg
Kalveculotte farseret med krydderurtefars.

Tomatsalat med Fumelle-mozzarella
Blandet salat med røget Fumelletern.

Kartoffelsalat
Nye kartofler med frisk asparges og radiser.

//

Sprød mandelkage
Med bær vendt i ”late harvest”-vin..

Gorgonzola Dolce
Med kiks.

 

Til buffeten kræves der ikke en ovn.
Alt er klar til servering ved levering.

Pris ved min. 20 kuverter:
kr. 300,00 pr. person

 

(Buffeten er også særdeles velegnet som en konfirmationsbuffet)

 


FOR BESTILLING:
tlf.nr.: (+45) 33 12 29 02

ELLER SPØRGSMÅL:
e-mail: slagter@kultorvet.dk

Der tages ikke imod bestillinger over mail.


Vi har også:  Smørrebrød · Buffet · Grill · Middagsmad